Tilbage til åbningen af National Salomon / Over The Mountain 2018-kredsløbet

Denne weekend var Salomon til stede ved åbningen af National Salomon / Over The Mountain 2018- kredsløbet i skråningerne af Ventoux.

2.200 løbere ved starten af de forskellige løb (46, 23, 15 og en 9 km speciel girly-special)

Som hvert år en enorm tæthed i starten af 46 km med alle medlemmerne af France Trail-teamet og brandteams.

Vinterforholdene (-6 ° på toppen og 80 km / t vind) gjorde denne første runde særligt 'krydret'

Vinderne af stien Ergysport Ventoux 2018: Marc Lauenstein ( Salomon ) og Lucie Jamsin (Isostar)

Ventoux-stien oplevede vanskelige vejrforhold i denne særligt kolde weekend. Den schweiziske Marc Lauenstein gentog sin succes i de vigtigste 46 km løb, og Lucie Jamsin vandt i pigerne.

Årene går og er næppe ens på Ventoux-stien. Efter solen og den blå himmel sidste år var det kulden, vinden og en hvid daghimmel, der ventede løberne på kæmpens skråninger.

Med en temmelig imponerende opstilling forventede vi en stor kamp for mændene. Det fandt sted, og det var schweizeren fra Salomon- holdet Marc Lauenstein , der stadig var så stærk på disse formater på omkring fyrre kilometer, der var i stand til at vinde sejren fra dette løb på højt niveau. I 4h00'22 "var han foran en meget fit Ludovic Pommeret (Hoka One) på tredive sekunder. På tredjepladsen finder vi Romain Maillard (Pierre Favre), der også er vant til dette tekniske og fysiske forløb.

Vi bemærker 5. pladsen for regerende fransk mester Nicolas Martin ( Hoka One one) og 6. plads for Sylvain Court ( Oxsitis ), den tidligere verdensmester, som begge gør en god start på 2018-sæsonen. .

Lucie Jamsin vandt kvindeklassifikationen på knap 5 timer med et større hul over sin andenplads, Claire Mougel, 11 minutter bagud.

Bemærk også det første optræden af Terre de Doubs / Salomon espoir-holdet, der udelukkende består af unge Cadet- og Espoir-ryttere !!

Alt i starten af 15 km bar drengene også glimrende Salomon- farverne over afstanden ved at vinde: Løbet (Dylan), Espoir-klassificeringen og Cadet-klassificeringen