Takaisin National Salomon / Over The Mountain 2018 -radan avajaisiin

Tänä viikonloppuna Salomon oli läsnä National Salomon / Over The Mountain 2018 -radan avajaisissa Ventouxin rinteillä.

2200 juoksijaa eri kilpailujen alussa (46, 23, 15 ja 9 km: n erityinen tytön erikoisuus)

Kuten joka vuosi, valtava tiheys 46 km: n alussa kaikkien Ranskan Trail-tiimin jäsenten ja bränditiimien kanssa.

Talviolosuhteet (-6 ° huipulla ja 80 km / h tuulta) tekivät tämän ensimmäisen kierroksen erityisen mausteiseksi

Ergysport Ventoux 2018 -reitin voittajat: Marc Lauenstein ( Salomon ) ja Lucie Jamsin (Isostar)

Ventoux-polku koki vaikeita sääolosuhteita erityisen kylmänä viikonloppuna. Sveitsiläinen Marc Lauenstein toisti menestyksensä 46 km pääkilpailussa, ja tytöissä voitti Lucie Jamsin.

Vuodet kuluvat ja ovat tuskin samanlaisia Ventoux-polulla. Viime vuoden auringon ja sinisen taivaan jälkeen jättiläisen rinteillä juoksijoita odotti kylmä, tuuli ja valkoinen päivätaivas.

Melko vaikuttavalla kokoonpanolla odotimme suurta taistelua miehille. Se tapahtui, ja juuri Salomonin joukkueen sveitsiläinen Marc Lauenstein , joka oli edelleen yhtä vahva näissä noin 40 kilometrin muodoissa, pystyi nousemaan voittajaksi tästä korkean tason kilpailusta. Klo 4h00'22 "hän edisti erittäin kunnollista Ludovic Pommeretia (Hoka One yksi), kolmekymmentä sekuntia. Kolmanneksi löydämme Romain Maillardin (Pierre Favre), joka on myös tottunut tähän tekniseen ja fyysiseen kurssiin.

Panemme merkille hallitsevan ranskalaisen mestarin Nicolas Martinin ( Hoka One one) viidennen sijan ja entisen maailmanmestarin Sylvain Courtin ( Oxsitis ) kuudennen sijan , jotka molemmat alkavat hyvin kaudelle 2018. .

Lucie Jamsin voitti naisten luokituksen vajaassa 5 tunnissa. Suurempi ero hänen sijaansa, Claire Mougel, oli 11 minuuttia jäljessä.

Huomaa myös Terre de Doubs / Salomon espoiritiimin ensimmäinen esiintyminen, joka koostuu kokonaan nuorista kadettien ja Espoirin ratsastajista!

Kaikki 15 km: n alussa pojat käyttivät myös loistavasti Salomonin värejä matkan yli voittamalla: Kilpailu (Dylan), Espoir-luokitus ja Cadet-luokitus