Ultra-Trail du Mont-Blanc 2018

27. elokuuta - 2. syyskuuta 2018 järjestetään Ultra-Trail du Mont-Blancin 16. painos

Tämän urheilutapahtuman ohjelmassa on seitsemän polkua , joista neljä on erittäin kestävää luonnon sydämessä ja kestävät hyvin pitkään. Joka vuosi maailmanpolun eliitti tapaa Chamonix'ssa sekä lähes 10000 intohimoista juoksijaa osallistumaan johonkin tapahtuman seitsemästä kilpailusta.

UTMB on "myyttinen" tapahtuma, joka luotiin vuonna 2003 ja on tapahtuman lippulaiva. Ensimmäisestä painoksesta lähtien sitä kutsuttiin "kaikkien superlatiivien roduksi". Reitti on kuin täydellinen kierros Mont-Blancin massiivilla , joka ylittää kolme maata: Ranskan, Sveitsin ja Italian.

Viime vuonna juoksija François d'Haene voitti tämän kuuluisan kilpailun, jota seurasi tiiviisti Kilian Jornet

Viime vuonna toinen Kilian Jornet osallistuu jälleen 16. painokseen Team Salomoninsa ympäröimänä .

Tässä on yksi pareista suunniteltu Trail Salomon, Salomon S / lab Ultra Racing trail kengät

Yhteistyössä François D'haenen kanssa kehitetty S / LAB SENSE ULTRA 2 ilmentää hänen fyysistä ja henkistä valmistautumistaan ultramatkakisauksiin. Siinä yhdistyvät pitkän matkan mukavuus, tarkka istuvuus ja pito , kun taas sen grafiikka muistuttaa tämän tyyppisen kilpailun eri vaiheita. ULTRA 2 auttaa sinua saavuttamaan huippumatkan tavoitteet.